Nyheter

Norske Fysikkstudenters konferanse 2016

Norske Fysikkstudenters Konferanse vil i år holdes den 4-6 mars i Trondheim.  Dette er en sosial og faglig konferanse for fysikkstudenter ved UiB, UiO, og NTNU. For mer info om konferansen og påmelding se invitasjon her.

IFT vil i år dekke deler av utgiftene for turen. For å få støtte fra IFT må de som reiser søke om dette her før 10 februar. De som reiser må ordne med transport selv og støtten vil bli refundert etter turen. Overnatting vil skje på skoler, mer info om dette kommer.

Les mer

Foreleserprisen 2015

Da er det igjen tid for å nominere forelesere til Foreleserprisen. Forelesere fra IFT har vunnet denne prisen tre ganger, med Pawel Kosinsi i fjor! Det kan være veldig variasjon blant forelesere og vi ønsker og fremme de som gjør en utmerket jobb for oss studenter.

Les mer

Norske Fysikkstudenters konferanse

NFK – Norske Fysikkstudenters Konferanse holdes den 6-8 Mars i Oslo. Dette er en sosial og faglig konferanse for fysikkstudenter ved UiB, UiO, og NTNU.  For mer info og påmelding besøk arrangemanget på facebook.

Vi forsøker å få reisen dekket av IFT, men vi kan ikke garantere at dette går igjennom. Om IFT dekker reisen, er det kun de som har fylt ut dette skjeamet som vil få støtte.

Les mer